FRISS

2013. június 20.

Szeptemberi sorozatpremierek

A nyár mindig fordulópont, ami elválaszt minket a legjobb sorozatok fináléjától és az újak pilotjától. Azért a nagyobb amerikai v csatornák nem átallnak csigázni minket fantasztikus trailerekkel arról, hogy mi várható az ősszel!


Nézzük miért lesz érdemes rajonganunk szeptembertől!



Agents of S.H.I.E.L.D.
ABC
Premier: Szeptember  - Kedd 8/7 C

Phil Coulson, mindenki kedvenc S.H.I.E.L.D. ügynöke visszatér. Hogy miként azt nem tudni. Spoiler alert, de mint tudható a Bosszúállókban olyan sorsot szenvedett, amibőlnemigen van visszatérés. Mivel az már biztos, hogy a tv-sorozat a Bosszúállók után fog játszódni az mindezidáig rejtély, hogy hogy lehet az ügynök mégis életben. Cseles fiú ez a Nick Fury. No de ha már itt van maga köré gyűjt egy csomó tehetséges és zseniális ügynökpalántát, hogy... hát... na... ügynökösködjenek. Mit is csinál a Shield tulajdonképpen?! Majd kiderül... Ősszel.







Once Upon a Time in Wonderland
ABC
Premier: Szeptember  - Csütörtök 8/7 C


A Once upon a Time spin-off sorozata Alice történetét fogja követni, de annak ellenére, hogy egy mesebeli karakterre fókuszál, úgy tűnik, hogy meg fogja tartani az anyasorozat struktúráját és a mai és az Átok előtti Csodaországban fogunk kalandozni, valamint természetesen ellátogatunk Storybrookba is egy-két crossover erejéig. Ismerve a OUAT készítőit és Alíz Csodavilágát biztosan érdekes utazásra számíthatunk!






Sleepy Hollow
Fox
Premier: Ősz

Ichabod Crane feltámad halottaiból és a 21. században találja magát. Minden új, minden ismeretlen, de egy régi ismerős követi. A Fejnélküli Lovas itt is megjelenik és géppuskával kicsit nagyobb pusztítást végez mint korábban. Ichabod egy rendőrnővel társulva megpróbálja megfejteni az évszázados rejtélyt, amely az alapító atyákig nyúlik vissza. Két érv: Ichabod Crane és a Fejnélküli Lovas machine-gunnal. Meg vagyok győzve.





Almost Human
Fox
Premier: Ősz

Sci-fivel kevert rendőrdráma lesz az Almost Human, ahol a Karl Urban (YAY!!) alakította rendőrnyomozó egy érző android társat kap. A csavar, hogy maga az emberünk se egészen ember, sérülés következtében mechanikus alkatrészekkel pótolták, és a szúrós modora alapján az ember azt gondolná, hogy géppartnere sokkal érzelmesebb robot létére. Az ilyen buddy sorozatok alapja a jól működő kémia a főszereplők között, és a trailer alapján ez megvan. A sorozat készítői korábban már a Lost-tal és a Fringe-el bizonyítottak, szóval az Almost Human előnnyel nyit nálam.








Dracula
NBC
Premier: Ősz

A szerencsésebbek találkozhattak is Johanthan Rhys-Meyers-el, amikor Budapesten forgatta az NBC új Drakula sorozatát, amelyben a vámpír úriember Londonba látogat, hogy elterjessze a modern eszméket a viktoriánus Angliában. Különösen az elektromosság érdekli, amellyel nappali világosságot teremthetnek éjszaka. Kapóra jön az éjszak teremtményeinek, nem? Minden a terv szerint alakul, amíg fel nem bukkan rég halott felesége reinkarnációja, hogy bonyolítsa a dolgokat. Nagyon várós!







The Originals
The CW
Premier: Ősz

A Vámpírnaplók várva várt spin-offja is indul ősszel. Az Ősök, Klaus, ELijah és Rebekah elhagyták Mystic Fallst és New Orleanst próbálják meg visszahódítani a hibrid régi emberétől (vámpírjától) a Francia Negyedet. Marcel valami titokzatos módon uralja ugyanis a város emberi és természetfeletti lakosságát, és nem igazán engedi ki a kezei közül. De az Ősöket sem kell ám félteni! Titkok, rejtélyek és eredeti vámpírok. Jönnek ősszel!





The Tomorrow People
The CW
Premier: Ősz


A Tomorrow People az emberiség következő generációja. Különleges képességeik az emberi képességeket meghaladják, ezért üldözik őket. Stephennek fogalma sincs róla, hogy mivé válik, de egyszer csak előtörnek az extrái, és ő maga is üldözötté válik. Szerencsére hamarosan találkozik fajtársaival, egy genetikailag előrehaladott csoporttal, akik maguk közé fogadják. A trailer izgalmasra és látványosra sikerült, meggyőző.







The 100
The CW
Premier: Midseason

Majdnem száz évvel a nukleáris csapás után a Föld lakatlan. Csak azok éltéék túl a bolygón dúló katasztrófát, akik a fölkörüli pályán felállított űrálomásokon találtak menedéket. A populáció mostanra már annyira megemelkedett, hog az ellátásuk kérdésessé vált, ezért a földre küldenek egy 100 főből álló fiatalkorú bűnözőkből álló csapatot, hogy feltérképezzék, lakható-e még a bolygó. Mert az ilyen küldetésekre a tinik a legalkalmasabbak... Azért én ebbe is bele fogok pillanatani.







Star-crossed
The CW
Premier: Midseason

És lesz élien-szerelem is lesz a CW-nél. Emery hat éves volt, mikor egy idegen faj űrhajója lezuhant a Földre. Csata alakult ki, az emberek félelmükben rögtön megtámadták az idegeneket, de egy kis földönkívüli fiú menedékre lelt Emerynél. Idővel őt elfogták, de Emery nem felejtette el a barátságukat, és most, évekkel később, mikor a földönkívülieket először kiengedik az elkülönítésből, hogy teszteljék mennyire alkalmasak az együttélésre a gyermekkori barátok újra találkoznak. És fellobban a láng... 


Megjegyzés küldése

 
Back To Top